Detingudes quatre persones per un robatori en un bloc de pisos de Pi i Margall

Segons van informar fonts policials, al pis on van entrar no vivia ningú

Redacció
31 d'agost del 2022
Actualitzat a les 9:32h
La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir la matinada de dimarts quatre persones com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Els fets van tenir lloc a les 03:17 hores, quan una trucada al telèfon 092 va alertar que se sentien cops a les escales d’un edifici de pisos del carrer Pi i Margall, segons van informar fonts policials.

Diverses patrulles es van adreçar al lloc indicat i en arribar-hi la primera, va observar que el portal d’entrada al bloc estava obert i a l’interior una persona fugia escales amunt.

Les mateixes fonts van explicar que els agents van iniciar la persecució fins a l’última planta de l’edifici, on van trobar dues persones molt nervioses i dos més d’amagades dins un armariet de servei. La càmera de videovigilància de l’entrada estava tapada amb una gorra i en un replà hi havia tirada una motxilla amb eines per violentar portes i panys. Un cop realitzades comprovacions en tot l’immoble, els agents van observar que un dels pisos tenia el pany forçat i al pis del davant l’espiell estava tapat amb un paper, per tal que qui hi viu, des de dins, no pogués veure els autors en plena acció.

La porta d’accés a l’edifici es trobava també forçada. Es agents van procedir a la detenció dels quatre pispes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Segons va especificar l’informe policial, es dona la circumstància que actualment en el pis objecte del robatori no hi viu ningú i el servei policial ha fet gestions per tal d’avisar al propietari. En paral·lel, dilluns es va detenir un home de 30 anys, de nacionalitat iemenita, que tenia vigent una ordre de detenció emesa per un jutjat de Lleida per un delicte contra la seguretat de trànsit.