​Instal·len als jardins de l'Arnau de Vilanova una escultura per agrair la tasca del personal sanitari durant la pandèmia

Reprodueix la silueta d'una mascareta i s'acompanya de la inscripció "Gràcies per lluitar"

L'artista Ignasi Arqué, amb l'escultura que ha donat a l'Hospital Arnau de Vilanova per agrair la tasca del personal sanitari durant la pandèmia.
L'artista Ignasi Arqué, amb l'escultura que ha donat a l'Hospital Arnau de Vilanova per agrair la tasca del personal sanitari durant la pandèmia. | ICS
Redacció
11 d'agost del 2022
Actualitzat a les 12:10h
Els jardins de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova llueixen una escultura de pedra obra d'Ignasi Arqué que posa en valor la tasca dels professionals sanitaris durant la pandèmia. L'obra, ubicada davant de la porta d'entrada a Consultes Externes, reprodueix la silueta d'una mascareta i s'acompanya de la inscripció "Gràcies per lluitar".

El seu autor n'ha fet donació a l'hospital lleidatà com a mostra d'agraïment a la tasca dels seus professionals, després d'haver tingut familiars ingressats per Covid-19 al centre. Ignasi Arqué (Lleida) és professional del sector de la pedra, fotògraf i activista cultural. En els últims anys ha col·laborat en diverses exposicions i col·leccions fotogràfiques, amb una obra inspirada en la natura viva.