Obituari

Mor el periodista lleidatà Dani Badia

Va treballar més de 30 anys a Catalunya Ràdio i va convertir la informació sobre el futbol lleidatà en la seva passió

Dani Badia | Catalunya Radio
per Redacció, Lleida | 31 de juliol de 2022 a les 15:32 |
El periodista lleidatà Dani Horcajada Badia ha mort aquest diumenge després de patir una curta i fulminant malaltia, un càncer de pàncrees. Badia va fer gran part de la seva carrera a Catalunya Ràdio, emissora on va treballar durant més de 30 anys i des d'on informava del món esportiu de la demarcació de Lleida.


Durant una època, aquesta tasca la va compartir amb Josep Maria Perelló, malaurat periodista originari d’Arbeca que també va morir fa unes setmanes. Badia va ser conegut a la ciutat per la seva passió envers el primer equip de futbol de la ciutat; primer la Unió Esportiva Lleida i, posteriorment, el Lleida Esportiu. Casat i amb un fill, el seu darrer projecte va ser impulsar el nou museu del Lleida.

 
Les xarxes socials s’han omplert de missatges de condol i de reconeixement cap al periodista, molt actiu a Twitter en els darrers anys i molt estimat, tant pels aficionats dels clubs que ha seguit com per als oients de la ràdio. El funeral serà aquest dilluns a partir de les 11:30 hores el tanatori de Lleida.

 
 

 

Participació