S'acaba l'onada de calor... i en comença una altra?

Malgrat que l'actual episodi d'altes temperatures finalitzi aquest dimarts, el Meteocat en preveu un de nou de cara a divendres i que s'allargarà fins a mitjans de la setmana vinent

Sortida del sol
Sortida del sol | Alfons Puertas
Lluís Girona
19 de juliol del 2022
Actualitzat el 20 de juliol a les 8:59h
L'onada de calor que afectat tot Catalunya des de la setmana passada s'acaba aquest dimarts. Ara bé, res fa indicar que les temperatures extremes viscudes els últims dies tinguin intenció de marxar. De fet, segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, de cara a divendres es preveu un altre episodi de calor extrema que s'allargarà fins a mitjans de la setmana vinent.

Per ara, és aquest dimarts l'últim dia en què es mantenen territoris en avís per perill de calor. En concret, ho fan en perill alt les comarques del Pirineu i el Prepirineu i algunes de la demarcació de Lleida, mentre que també estan en perill però moderat les comarques de la demarcació de Girona. La resta del país, després de dies en risc màxim, es manté ara sense perill. De cara al dimecres i al dijous, tampoc es preveu perill a cap punt del país.