Detingut un lleidatà per maltractar gossos després de viralitzar-se uns vídeos per Whatsapp

L’home ha estat enregistrat pegant diversos animals i la Guàrdia Urbana ha obert diligències penals després d’avisar la veterinària municipal

Captura del vídeo de l’home pegant un gos
Captura del vídeo de l’home pegant un gos | Whatsapp
14 de juliol del 2022
Actualitzat a les 16:14h
Un lleidatà, David U.L, ha estat denunciat i detingut aquest dijous al migdia per agents dels Mossos d’Esquadra per maltractar diversos gossos de la seva propietat.

Segons ha pogut saber aquest diari, l’home viu al carrer Maria Sauret de la capital del Segrià i ha estat enregistrat aquest dimecres al vespre mentre pegava els animals. Els vídeos s’han fet virals per Whatsapp i han provocat una onada d’indignació que ha acabat en la presentació de la denúncia i el posterior arrest.

Un cop realitzades les gestions corresponents, la Guàrdia Urbana de Lleida ha localitzat aquest persona al seu domicili. Els agents han comprovat que a l’habitatge també es trobaven els tres gossos que apareixien en les imatges, i que es trobaven en bon estat.

La veterinària municipal s’ha fet càrrec dels animals, que han quedat sota la seva custòdia i a l’espera de fer una millor valoració per a saber en quin estat es troben. La Guàrdia Urbana ha obert diligències penals pel delicte de maltractament d’animals domèstics i, i ho ha comunicat al Jutjat de Guàrdia.
 

Imatge de la detenció de l’home Foto: Cedida