Una fotògrafa lleidatana assegura també ser víctima de l’assetjador de Paula Bonet

Lídia Vives diu que l’individu és un “pertorbat obsessiu” encara que considera que el seu cas no és tan greu com el de la il·lustradora

Imatge de l’assetjador
Imatge de l’assetjador | Europa Press
04 de juliol del 2022
Actualitzat a la 13:18h
La fotògrafa de Lleida, Lídia Vives, ha denunciat per assetjament Víctor G.T, l’home que ha estat demandat en diverses ocasions per assaltar i seguir dones, entre les quals la il·lustradora Paula Bonet. Vives ha explicat el seu cas a les xarxes socials i ha posat el cas en mans de l’advocada Carla Vall, que porta altres casos d’assetjament vinculat a l’acusat.

La fotògrafa considera que el noi que l’assetja és un “pertorbat obsessiu” i tot i que explica que li envia missatges “agressius i inquietants”, considera que el seu cas no és tan greu com el de Bonet. Altres dones com l’arquitecta Gemma Barricaire també han denunciat persecucions per part del denunciat. 

L'individu ha anat a judici aquest divendres i ha assegurat que ho va fer patint un trastorn mental que li feia creure que ella tenia interès en ell. Ho ha anomenat erotomania.

La defensa de Bonet, pilotada per Carla Vall, ho ha posat en qüestió i ha recordat que no ha dit mai durant tota la causa que patís aquest trastorn i que, a més, la forense ha negat sempre que tingués cap problema mental. "Vaig anar a una xerrada seva i vaig veure que es fixava en mi i vaig començar a pensar que em tirava hams", ha dit l'acusat als periodistes