L’oposició de la Paeria tomba una partida per a l’equipament per a temporers

Subvencions a la Fecoll i a l’Orfeó Lleidatà també han caigut a causa del vot del PSC, PP i Ciutadans

Redacció
30 de juny del 2022
Actualitzat a les 14:43h
Imatge del ple de la Paeria
Imatge del ple de la Paeria | Paeria Lleida
L'oposició a la Paeria de Lleida ha tombat una modificació de crèdit per un import de 622.225,40 euros que incloïa partides per renovar la gespa del camp de Pardinyes o subvencions a la Fecoll i l'Orfeó Lleidatà.

PSC, PP, Cs i els regidors no adscrits hi han votat en contra per la partida de 95.000 euros que també incorporava l'expedient per enderrocar parcialment les sitges de Pardinyes on el govern municipal pretén ubicar l'equipament per a temporers.

El Comú ha valorat positivament el canvi d'ubicació i el replanteig del projecte però s'ha abstingut per diferents "incompliments" d'ERC i Junts. D'altra banda, el Ple ha donat suport al projecte de CCOO 'CATAV 2023' per crear una xarxa catalana d'alta velocitat d'obligació de servei públic.

La tinenta d'alcalde i regidora d'Hisenda, Montse Pifarré, ha expressat que l'expedient també incloïa partides per renovar la gespa del camp de futbol de Pardinyes, o subvencions a projectes d'educació i entitats com són la Fecoll o l'Orfeó Lleidatà, entre altres actuacions, que no es podran dur a terme. Així mateix, ha reiterat el compromís del govern de tirar endavant l'equipament de Pardinyes malgrat que no s'hagi aprovat destinar-hi els 95.000 euros previstos a la modificació de crèdit.  

Des del grup socialista han qualificat de "joc brut" per "confrontar els grups amb la ciutadania" el fet que el govern hagi platejat una modificació amb partides per a diferents actuacions. En aquest sentit, l'han acusat "d'entrar per la porta del darrera tot allò vinculat amb l'ECMU".