Coronavirus

La Generalitat descarta restriccions davant l'augment de casos de coronavirus

L'executiu reclama fer servir la mascareta en interiors en els casos de gent gran o vulnerable i reclama a qui tingui símptomes que no vagi a treballar

Una sanitària en un hospital | Althaia
per Oriol March, Barcelona, Catalunya | 28 de juny de 2022 a les 12:11 |
La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha assegurat aquest dimarts que l'executiu no es planteja restriccions davant l'augment de casos de coronavirus registrat l'última setmana. Sí que ha demanat que hi hagi prudència, especialment en gent gran i vulnerable, a qui ha recomanat utilitzar mascareta en interiors. Pel que fa a les persones que tenen símptomes, Plaja ha demanat que no vagin als seus llocs de treball. "Les dades no són bones, la infecció va augmentant", ha remarcat la portaveu.

Salut ha declarat 245 ingressats més per Covid, el que suposa un total de 1.762 hospitalitzats, una xifra que no es veia des del febrer. Aquestes són dades referents al període entre el 20 i el 26 de juny publicades a la nova pàgina web que ha posat en marxa el departament. Hi ha 6 persones més en estat crític, amb un global de 46, i 23 morts en una setmana (tots majors de 60 anys). La nova web, però, no proporciona l'acumulat de defuncions ni tampoc de casos. Pel que fa als positius diagnosticats per l'Atenció Primària, se n'informa de 28.475 més en una setmana, dels quals 11.299 són de majors de 60 anys. La taxa de casos per 100.000 habitants arriba als 404.


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació