Dimiteixen tres dels quatre secretaris lleidatans de l’ANC «per la deriva partidista» de l’entitat

Rosa Burrell, Jordi Alsina i Àngels Castro acusen la presidenta Dolors Feliu de no complir els compromisos preelectorals

Rosa Burrell, a la dreta, una de les dimissionàries
Rosa Burrell, a la dreta, una de les dimissionàries | ACN
23 de juny del 2022
Actualitzat el 25 de juny a les 18:11h
Tres dels quatre secretaris nacionals lleidatans de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) escollits el mes passat han dimitit dels seus càrrecs per desavinences amb la direcció de l’organisme.

Rosa Burrell, Jordi Alsina i Àngels Castro han decidit sortir de l’entitat independentista per diverses consideracions que es vinculen a la falta de llibertat d’opinió i a la “manca de paraula de la presidenta, Dolors Feliu”.

En declaracions a NacióDigital, l’exsecretari Jordi Alsina assegura que la nova líder de l’ANC ha incomplert els seus compromisos “amb els acords preelectorals que havia fet”, alhora que carreguen contra la “deriva partidista” i “el control de certs lobbys”. Finalment, els lleidatans consideren que s’ha “criminalitzat” les persones “que demanen opinió a les bases”. 

"Buscarem altres formes de lluita"
Hem deixat de se ser secretaris nacionals 3 persones (Rosa Burrell, l'Angels Castro i Jordi Alsina) bàsicament per tres motius:

- La manca de paraula de la presidenta actual Dolors Feliu amb els acords preelectorals que havia fet.

- La deriva partidista de l'ANC sota el control de certs lobbys.

- La criminalització per part de la cúpula de les persones que demanen opinió a les bases.

Buscarem altres formes de lluita i si no les trobem les construirem. Aquestes declaracions no són compartides per Àngels Castro, que se n’ha desmarcat públicament.