Ja es coneix la data d’inici i de final de la Segona RFEF

Els play-off seran a doble partit

Jugadors del Lleida Esportiu durant el play-off
Jugadors del Lleida Esportiu durant el play-off | Lleida Esportiu
Redacció
21 de juny del 2022
Actualitzat a les 14:27h
El Lleida Esportiu començarà la lliga de la Segona RFEF el cap de setmana del 4 de setembre.

La Federació Espanyola de Futbol ha publicat aquest dimarts la proposta de calendari, que també fixa el final de la temporada pel 14 de maig i contempla els partits de play-off d’anada i tornada, un canvi respecte a les dues passades campanyes, quan a causa de la pandèmia les eliminatòries es jugaven en camp neutral i a un partit. 
 

D’altra banda, el Lleida Esportiu ja coneix tots els 17 rivals de la temporada vinent. Serà al grup III amb equips catalans, valencians i aragonesos.

Per a la campanya propera s’ha marcat un canvi respecte a la temporada passada, quan els lleidatans no es van enfrontar a cap equip del País Valencià i en canvi sí van disputar partits contra el Numància, equip de Sòria que finalment va ser l’únic que va pujar de categoria.

Els lleidatans, amb el nou tècnic Pere Martí al capdavant, tenen com a principal objectiu pujar de categoria després d’un any complexe en el qual l’equio va aconseguir arribar al play-off d’ascens, on va caure eliminat a la pròrroga contra el Sestao River.

Els lleidatans es veuran les cares amb vells coneguts. Sis són catalans (set amb el Lleida Esportiu), tres són aragonesos, quatre Balears i quatre valencians .

Terrassa
Prat
Costa Brava (Llagostera)
Manresa
Olot
Espanyol B

Eivissa Illes Pitiüses
Peña Deportiva
Formentera
Mallorca B

País Valencià
València B
UD Alzira
Hércules CF
At Saguntí

Esportiu Aragó (filial del Saragossa)
Terol
Ebre