La Transsegre tindrà un segon tram més curt per motius de seguretat

La festivitat tindrà com a novetat la “Petita Transsegre”, una activitat infantil que es farà el divendres 8 de juliol

Una barca de la Transsegre
Una barca de la Transsegre | ACN
Redacció
10 de juny del 2022
Actualitzat a les 12:09h
La festa de la Transsegre que es celebrarà a Balaguer del 8 al 10 de juliol tindrà canvis en els dos trams de la baixada. La primera etapa es farà a partir de les 11:30 hores del matí, un horari inèdit en les 36 edicions de la festa. Les embarcacions s’hauran de verificar una estona abans a Camarasa, des d’on sortiran cap a Sant Llorenç de Montgai, on hi haurà concerts durant l’arribada de les embarcacions i fins les quatre de la tarda.

L’etapa del dia següent es planteja més curta per motius de seguretat, de manera que les embarcacions partiran des del pont de fusta (a l’alçada del Molí de l’Esquerrà) per recórrer els dos quilòmetres fins al Parc de la Transsegre, on es posarà punt i final al descens. 

Aquest dijous s’ha presentat la festa i s’ha informat de la novetat de la “Petita Transsegre”, una activitat que es farà el divendres dia 8 de juliol destinada als nens i nenes amb una festa de l’aigua i una baixada amb barca entre els dos ponts de la ciutat.

Prohibida l’acampada al riu
La festa nocturna comptarà amb la companyia Elèctrica Dharma com a cap de cartell. 31Farm, Koers, Hao Band i el DJ Marsal Ventura completaran la festa del dissabte. Divendres, el Parc de la Transsegre també acollirà sarau fins a les cinc de la matinada.

L’organització ha informat també que enguany està prohibit acampar als marges del riu Segre com es feia des de fa anys. El termini per inscriure les barques acabarà el 4 de juliol.