Detingut per incendiar cinc vehicles a Rosselló

Es van desallotjar mig centenar de persones davant la possibilitat que el foc afectés un edifici

Redacció
02 de juny del 2022
Actualitzat a les 16:11h

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada a Lleida un home de 47 anys com a presumpte autor de l'incendi de cinc vehicles a Rosselló (Segrià), que va tenir lloc la matinada de dimecres al carrer Almogàvers d'aquesta població.

S'hi van desplaçar diverses unitats dels Mossos i de Bombers de la Generalitat. El foc va afectar cinc vehicles, dos dels quals van quedar totalment calcinats, i els altres tres van patir danys de diversa consideració. Davant la possibilitat que el foc pogués afectar una canonada de gas, es vas desallotjar per prevenció uns 50 veïns d'un edifici proper que van retornar als seus domicilis un cop controlat l'incendi. Els Mossos van obrir una investigació davant els indicis que el foc fos provocat.

La investigació policial va confirmar que es tractava d'un incendi provocat. D'aquesta manera, els Mossos han detingut aquesta matinada el presumpte autor a Lleida. L'home passarà pròximament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.