Sortejat el número que ordena l’accés a les escoles bressol de Lleida

El 10 de juny es publicaran els llistats definitius i les llistes d’espera

Un nen jugant en el primer de reobertura a l'escola bressol Xip Xap de la Ràpita. Imatge de l'1 de juny del 2020
Un nen jugant en el primer de reobertura a l'escola bressol Xip Xap de la Ràpita. Imatge de l'1 de juny del 2020 | Anna Ferràs/ACN
Redacció
31 de maig del 2022
Actualitzat a les 8:48h
El número 303 ordenarà l’ordre de preferència d’accés a les Escoles Bressol en cas d’empat. A partir d’aquesta xifra es reordenaran els llistats d’admesos d’acord amb el número de sol·licitud que es va atorgar a cada família quan va fer la preinscripció.

L’1 de juny es publicaran els llistats ordenats i baremats prenent com a referència el 303, el número resultant del sorteig que s’ha fet aquest matí, presidit per la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro.

La Paeria ha rebut 540 sol·licituds de preinscripció per a 498 llocs vacants. Lleida compta amb un total de 878 places públiques d’Escola Bressol per a infants de 0 a 3.

Les famílies que estiguin en desacord amb els punts atorgats en la preinscripció podran reclamar els dies 1, 2 i 3 de juny. Cal fer-ho a través de sol·licitud genèrica de tràmits de la Paeria de forma presencial o on-line. El 10 de juny es publicaran els llistats definitius i les llistes d’espera.