«Alcarràs» ja és la pel·lícula estatal més vista de l’any

El film, que s'estrena a Itàlia aquest dijous, acumula prop de 300.000 espectadors

Espectadors mirant el film a Lleida
Espectadors mirant el film a Lleida | ACN
Redacció
26 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:18h
Alcarràs”, el film de Carla Simón distingit amb l'Os d'Or al Festival de Berlín, ja és la pel·lícula espanyola més vista d'aquest any, fregant els 300.000 espectadors (291.458), segons dades de Comscore.

En la quarta setmana d'exhibició, continua sent la cinta més vista en més de 40 cinemes. Aquest divendres, que es renova la cartellera, es podrà veure en un centenar de pantalles després que s'hi sumin onze noves còpies. La pel·lícula ha superat els 1,5 milions d'euros de recaptació. Per celebrar les xifres, l'equip d'actors de la pel·lícula i la seva directora han fet un vídeo d'agraïment al públic pel seu suport. La notícia coincideix amb l'estrena d''Alcarràs' a Itàlia, prevista per aquest dijous.

Fonts d'una de les productores del llargmetratge, Kino Produzioni, han explicat a l'ACN que es podrà veure a 90 cinemes d'arreu d'Itàlia, "tant en ciutats grans com petites". Malgrat evitar fer estimacions d'espectadors, es mostren "convençuts" que "la força de la pel·lícula arrossegarà molts espectadors".