Els sis jugadors que el Lleida Esportiu vol com a columna vertebral del nou equip

El club està treballant en la confecció de la plantilla de cara a la propera temporada

Un moment del partit del play-off
Un moment del partit del play-off | Lleida Esportiu
Redacció
26 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:58h
La directiva del Lleida Esportiu ja treballa en la confecció de la plantilla per a la temporada vinent, la segona que l’equip disputarà a la Segona RFEF.

El president Luis Pereira pretén bastir un conjunt amb garanties de competir per l’ascens de categoria, i per aquesta raó planteja una estructura vertebral de l’equip de cinc jugadors.

El club vol la continuïtat d’Arnau Gaixas, que ha causat molt bona impressió aquesta temporada, Neeskens, Yasser, Joanet, Moha i Joel Febas, el màxim golejador de la plantilla. L’entitat tindrà problemes per retenir aquests dos darrers futbolistes ateses les ofertes que ja han rebut, segons expliquen fonts del club.

D’altra banda, l’entitat ja compta amb patrocinadors per la temporada vinent. El club ha presentat aquest dimecres dos espònsors en una compareixença de premsa.

Es tracta de la ferreteria Ramon Soler, una empresa que porta anys patrocinant el club, i l’operador de comunicacions Etelecom. La previsió de l’entitat és presentar noves empreses en les properes setmanes, una tasca que es farà en paral·lel a la presentació del nou tècnic.