La Transsegre de Balaguer busca voluntaris per organitzar la festa

La festivitat es celebrarà del 8 al 10 de juliol

Una barca a la Transsegre 2019
Una barca a la Transsegre 2019 | ACN
Redacció
25 de maig del 2022
Actualitzat a les 18:58h
L’equip directiu de la Transsegre Balaguer busca col·laboradors per organitzar la festa, i per aquesta raó s’ha fet una crida pública a la gent jove de la ciutat i comarca. La complexitat de gestió del certamen festiu requereix un gran número de voluntaris que cada any s’han de buscar.

La direcció de la festivitat, que es farà del 8 al 10 de juliol, assegura que totes les persones interessades en formar part de l’staff organitzador poden comunicar la seva disponibilitat al compte d’Instagram de la Transsegre.

El cap de cartell dels concerts que se celebraran serà l’Elèctrica Dharma. El conjunt barceloní tocarà el dissabte 9 de juliol als marges del riu Segre. 

L’aposta de la Paeria de Balager per aquest mític conjunt català qu fusiona la música tradicional amb el jazz i el rock s’emmarca en l’any de la capitalitat de Sardana. La ciutat organitzarà nombroses activitats durant tot el 2022 i fins el febrer del 2023 en les quals la dansa catalana en serà la protagonista. En aquest sentit, el concert de la Dharma serà un dels actes que també s’inclouran en el programa sardanista.