Gabri s’acomiada del Lleida: «El desgast personal i professional ha estat molt alt, com mai»

El tècnic agraeix el suport de l’afició, la professionalitat dels futbolistes i la tasca dels nous gestors del club

Gabri Garcia
Gabri Garcia | Lleida Esportiu
Redacció
25 de maig del 2022
Actualitzat a les 14:52h
Gabri Garcia s’ha acomiadat aquest dimecres del Lleida Esportiu en una carta en la qual explica els motius del seu adeu. El de Sallent explica que ha pres la decisió de marxar “pel desgast professional i personal, que ha estat molt alt”.

En aquest sentit, Gabri diu que en cap equip que fins ara ha entrenat no ha patit tan cansament com al Lleida Esportiu, i recorda que els llargs viatges diaris des d’Andorra, on viu, li han fet plantejar la seva continuïtat com a entrenador del Lleida Esportiu.

L’entrenador ha agraït el suport de l’afició durant la temporada, el paper de la premsa a l’hora d’explicar els problemes que ha patit el club i la tasca dels nous gestors de l’entitat, que treballen, diu, per consolidar el projecte. Gabri també ha tingut bones paraules cap als futbolistes que ha dirigit aquesta campanya, de qui ha destacat la seva professionalitat. 

El missatge de Gabri ha arribat poques hores després de la compareixença del president del Lleida Esportiu, Luis Pereira, que ha explicat que apostava per la continuïtat del tècnic, de qui li han molestat les maneres a l’hora de comunicar la desició d’acabar l’etapa al capdavant de la plantilla lleidatana.