Les dues cares de l’adeu de Gabri

Alguns seguidors li agraeixen la tasca al capdavant de l’equip i d’altres li retreuen la poca elegància en comentaris, declaracions públiques i missatges a les xarxes socials

Gabri
Gabri | Lleida Esportiu
Redacció
23 de maig del 2022
Actualitzat a les 14:19h
L’entrenador del Lleida Esportiu, Gabri Garcia, no continuarà al club la propera temporada. El tècnic ha comunicat aquest dissabte a la directiva i a la plantilla que renuncia als dos anys de contracte que li queden. Aquesta voluntat ha agafat amb el peu canviat el president del club, Luis Pereira, que ha admès la sorpresa perquè ha dit que estava treballant amb el propi tècnic la planificació per a la propera temporada. El president haurà de buscar ara un nou líder de la banqueta del Camp d’Esports.

La marxa de Gabri ha provocat reaccions també a les xarxes socials, algunes d’agraïment i, d’altres, de crítica cap a l’exfutbolista de Sallent. Alguns afeccionats han agraït la tasca i la dedicació del tècnic durant tota la temporada, curulla de problemes per culpa de la mala gestió dels antics propietaris, que han deixat la plantilla sense cobrar durant mesos. Els lleidatans li reconeixen a Gabri la seva entrega per mantenir la unitat del vestidor en moments en què el club estava al caire de la desaparició.

Aquest agraïment, però, contrasta amb les crítiques que ha rebut l’entrenador, sobretot per la seva poca elegància en declaracions públiques i també a les xarxes socials, on sembla que el tècnic té el gallet massa fàcil i reacciona en calent. Que Gabri hagi mantingut durant tota la temporada la foto de perfil amb un xandall d’un altre equip (el Barça), tampoc ha ajudat a connectar amb els seguidors del club. Alguns afeccionats i periodistes han criticat les maneres del tècnic, un dels més fugaços de la història de l’entitat i que en algunes ocasions no s’ha tallat en contestar i increpar.