Elogi del Lleida Esportiu

L’equip ha mantingut la dignitat competitiva durant tota la campanya sota el lideratge de Gabri, un entrenador que ha sabut unir la plantilla i evitar la inèrcia negativa en un context de problemes econòmics i institucionals

Gabri, entrenador del Lleida Esportiu
Gabri, entrenador del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
21 de maig del 2022
Actualitzat el 22 de maig a les 0:59h
El Lleida Esportiu jugarà un any més a la quarta categoria del futbol espanyol després d’empatar aquest dissabte contra el Sestao River i no passar de ronda en el play-off d’ascens. 

L’equip ha donat la cara i ha acabat la temporada amb una dignitat que ha demostrat durant tota la campanya, segurament una de les més dures que es recorden a la ciutat. Jugadors i tècnics han demostrat una professionalitat a prova dels nombrosos despropòsits que han anat enfilant durant mesos els antics propietaris del club i que l’han posat al caire de la desaparició.

Els germans Esteve han posat a prova els membres de la plantilla, que sempre han donat la cara tot i jugar diversos mesos sense cobrar. En aquest sentit s’ha de destacar la figura de Gabri, un tècnic que ha sabut unir el vestidor, mantenir la competitivitat i liderar la plantilla en moments de foscúria. 

Al de Sallent se li ha de reconèixer, a més, la seva predisposició a ajudar econòmicament els jugador que més malament ho van passar durant els mesos d’impagaments.Tot i això, Gabri ha decidit deixar el club després d’una temporada molt complicada. Ja ho ha comunicat a la plantilla i a la directiva del club.