El Lleida Esportiu empata contra el Sestao i es queda sense ascens

Els lleidatans forcen la pròrroga però es topen amb una defensa sòlida que no ha permès ocasions de gol

Imatge del partit contra el Sestao
Imatge del partit contra el Sestao | Lleida Esportiu
Redacció
21 de maig del 2022
Actualitzat el 22 de maig a les 0:54h
El Lleida Esportiu jugarà un any més a la Segona RFEF, la quarta categoria del futbol espanyol. Els de Gabri, que deixa el club, no han aconseguit passar de ronda aquest dissabte després d’empatar a zero contra el Sestao River, que ha fet valer la seva millor classificació en la lliga (segon vs cinquè) per classificar-se. El Lleida no va tenir sort en el sorteig, que els va emparellar amb un dels pitjors rivals que li podia tocar. 

Tot i que l’entrenador va instar a demostrar que l’equip podia superar els bascos i va criticar el pessimisme, la realitat és que els lleidatans no han estat a l’alçada i s’han topat amb un conjunt sòlid en defensa que no ha concedit ocasions de gol, encara que tampoc ha generat perill suficient com per resoldre el matx en 90 minuts.

Els dos equips han disputat una pròrroga de mitja hora que ha acabat amb el resultat inicial i les il·lusions dels blaus, que pràcticament no han xutat a porta i que han completat un partit molt allunyat del que van fer contra el Numància la setmana passada. El Lleida Esportiu continuarà l’any vinent al futbol amater amb l’objectiu de tornar a jugar la promoció d’ascens a la Primera RFEF.