Larrosa vol tornar a ser candidat a l’alcaldia de Lleida i es presenta com el «canvi polític»

Assegura estar “il·lusionat i preparat” per canviar la dinàmica de la ciutat

Fèlix Larrosa
Fèlix Larrosa | ACN
Redacció
20 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:35h
El primer secretari del PSC de Lleida, Fèlix Larrosa, va anunciar aquest dijous la seva candidatura a les primàries organitzades a l'agrupació del PSC de Lleida per ser escollit candidat a l'alcaldia en les eleccions municipals del 2023.

Durant la reunió extraordinària de l'executiva de l'agrupació del PSC de Lleida, l'actual cap de l'oposició a la Paeria va indicar que començarà la recollida dels avals, d'acord amb el reglament d'elecció de càrrecs públics del PSC, i per a la qual demana el suport de la militància del partit. Larrosa ja va ser el candidat socialista a Lleida en les municipals del 2019, després d'haver ocupat l'alcaldia prop de nou mesos arran de la renúncia d'Àngel Ros. És regidor a l'Ajuntament de Lleida des del 2011.

"Estic molt il·lusionat i preparat per fer la Lleida, com a segona capital de Catalunya, una ciutat dinàmica i respectuosa des de la justícia social i la transició ecològica i per revertir la manera de governar del bipartit d'ERC i Junts, que no té cap model per la ciutat i que fins ara ha actuat a través de la improvisació", va afirmar Larrosa. "Faig el pas amb un projecte de model de ciutat ambiciós que busca un empoderament col·lectiu de la ciutadania", va assenyalar.