Jordi Ignasi Vidal es presentarà a la reelecció: «Em queda il·lusió, força i determinació»

L’actual Paer en cap de Balaguer fa oficial la seva candidatura i insta a fer autocrítica per millorar l’obra de ciutat

Jordi Ignasi Vidal
Jordi Ignasi Vidal | ACN
19 de maig del 2022
Actualitzat a les 15:35h
El Paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, es presentarà a la reelecció per segona vegada. El republicà ha comunicat oficialment als militants d’ERC de la ciutat que té intenció de fer el pas i presentar-se per tercera vegada com a cap de cartell als comicis municipals que es celebraran el maig de l’any vinent.

En una carta a la qual ha tingut accés NacióDigital, Vidal es sincera assegurant que aquesta ha estat la primera vegada que ha pogut fer una reflexió a fons sobre el seu futur com a alcalde atès que en les anteriors conteses electorals es va veure abocat a presentar-se com a primer candidat i, després, per revalidar l’alcaldia que havia assolit l’any 2015 després d’un pacte amb el PSC i la formació “Balaguer, ara sí”.

Vidal explica als militants que es veu “amb il·lusió, força i determinació” per presentar-se novament i continuar treballar, des de l’alcaldia, amb “accions de ciutat”. En aquest sentit, l’actual Paer en cap apunta que cal fer autocrítica de les coses que no s’han fet bé en els darrers anys per canviar-les en el darrer any de mandat i, si la ciutadania el vota, en la propera legislatura.

El batlle republicà sotmetrà la seva candidatura a la votació de l’assemblea local d’ERC, que es celebrarà el proper dissabte 21 de maig a la tarda.