Mala sort per al Lleida Esportiu en el sorteig del play-off

El partit es jugarà el proper dissabte a partir de les 19:30 hores en un estadi neutral

Redacció
16 de maig del 2022
Actualitzat a les 15:26h
Un moment d’un partit del Lleida Esportiu
Un moment d’un partit del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu jugarà contra el Sestao River l’eliminatòria de play-off per pujar de categoria. El club lleidatà no ha tingut sort atès que els bascos són un dels millors conjunts de tota la Segona RFEF.

Enquadrat al grup II, el rival del Lleida s’ha convertit en el millor equip de tota la categoria que ha quedat segon amb 70 punts, 18 més que l’equip que entrena Gabri Garcia, que n’ha sumat 52 i ha quedat en cinquè lloc. Els bascos només han encaixat 22 gols i porten 18 partits sense perdre. En aquest sentit, cal recordar que si l’eliminatòria acaba amb empat (amb dues pròrrogues de 15 minuts), el Sestao serà el que jugui el següent partit, el darrer, per pujar de categoria.

El partit es disputarà dissabte a partir de les 19:30 hores en un dels estadis del País Valencià designats per acollir les eliminatòries. La seu es coneixerà aquest dimarts.

El Lleida estava enquadrat en el darrer grup d’equips que s’han classificat per fer la promoció després de quedar en cinquè lloc a la lliga. El Sestao és un dels rivals més potents que li podia tocar al Lleida Esportiu; ha quedat segon a la lliga del grup II amb 70 punts.