PICURT organitza un taller d'Stop-Motion a Artedó

El taller, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de maig, consisteix en realitzar una pel·lícula a partir de fotografies. Aquesta activitat és gratuïta i cal apuntar-s'hi prèviament.

per NacióLleida, 27 d'abril de 2011 a les 13:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'abril de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El taller d’Stop-Motion vol apropar a totes les persones participants a una tècnica d’audiovisual creativa i accessible per tothom. El stop-motion és una tècnica d’animació d'objectes, joguines, titelles, figures de plastilina o altres materials. S'utilitza la gravació "fotograma a fotograma" o "quadre a quadre". Aquesta tècnica d'animació consisteix en aparentar el moviment d'objectes estàtics capturant fotografies. Mitjançant el stop-motion s'anima cap endavant, s'anima cada quadre, sempre avançant cap a la pròxima posició, fins aconseguir el complert moviment.


Per participar al taller cal inscriure's prèviament a través del correu electrònic info.picurt@gmail.com. Al taller, que tindrà lloc a l'escola d'Artedó, caldrà dur una càmera fotogràfica, un trípode i connectors USB. Per realitzar el taller també s'utititzarà un ordenador i un programa d'edició que el posaran a disposició des de l'organització.

 

Participació