La Paeria destaca l’èxit de participació d’una Festa Major sense incidents

El govern municipal defuig les crítiques per la baixa afluència de públic al concerts de pagament dels Catarres i ZOO

Redacció
09 de maig del 2022
Actualitzat a les 15:00h
Imatge de la trobada gegantera
Imatge de la trobada gegantera | ACN
El govern de la Paeria de Lleida ha volgut treure ferro d'algunes crítiques que s'han generat a través de les xarxes socials que relacionen la baixa afluència de públic al concert de Festa Major dels Catarres i ZOO d'aquest diumenge a la nit amb el preu de les entrades.

El regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, ha ressaltat que "al final, la Festa Major és una correlació de moltíssimes activitats que és fan durant sis dies". "Hi ha més de 200 activitats i només dos concerts han sigut de pagament", ha indicat. Així mateix, Amor ha destacat sobretot el públic en els actes de cultura popular. L'alcalde Miquel Pueyo ha dit que la Festa Major està sent un èxit d'organització i participació i ha destacat l'absència d'incidents.

Pueyo ha destacat que, "fins al moment, la Festa Major de Sant Anastasi està sent un èxit d'organització i participació" i ha remarcat que no s'han registrat incidents ni accidents. "És molt important que els milers de persones que ocupen el carrer i que a la nit ocupen els Camps Elisis, ho facin amb seguretat, tranquil·litat i bon humor", ha afirmat. "Fa anys que treballem amb el tema dels horaris i de fomentar el consum responsable", ha indicat.

"La festa ha de ser compatible amb el dret que totes les persones tenen a ser respectades, a poder conviure, a poder barrejar-se i això em sembla un èxit". "L'altra clau de l'èxit no depèn tant de l'encert que hàgim pogut programar les festes, seleccionar els artistes o combinar les activitats, sinó de les enormes ganes de la ciutadania de tornar a fer totes aquelles coses que, o bé no es podien fer o bé s'havien de fer amb limitacions i cauteles". En aquets sentit, Pueyo ha posat de relleu la "recuperació plena de les llibertats cíviques" de poder anar o trobar-se on sigui i amb qui sigui amb normalitat.