Perillosa persecució per Lleida entre la policia i un conductor drogat

L’home ha estat detingut després d’una fugida en la qual gairebé atropella dos agents de la Guàrdia Urbana

Redacció
06 de maig del 2022
Un home de 41 anys ha estat detingut aquest dimecres a la ciutat de Lleida per conducció temerària després d’una espectacular i perillosa persecució per la N-230. Els fets han passat poc després de les onze del matí quan els agents han rebut l’avís d’una baralla a l’aparcament d’un restaurant ubicat al costat de la carretera.

Fins a la zona s’hi han desplaçat diverses patrulles, que han estat informades que un dels contendents en la baralla havia fugit. Localitzat el vehicle, els policies l’han perseguit en una carrera en la qual l’agressor ha conduït temeràriament envaint el carril contrari i topant contra diverses turismes. El cotxe gairebé acaba atropellant també dos agents de la Urbana que havien muntat un punt de control al carrer Camí de Marimunt de Lleida.

La fugida ha acabat al carrer La Manxa i el conductor i una acompanyant han marxat a peu, però no han pogut evitar la captura per part de la policia. L’home ha estat arrestat per un delicte de conducció temerària i per conduir sota els efectes de la droga. La prova realitzada ha sortit positiva en cocaïna.