El Parc Astronòmic del Montsec registra la millor Setmana Santa de la seva història

El centre ha rebut 2.422 visites del 8 al 18 d’abril

El planetari del COU
El planetari del COU | COU Àger
Redacció
21 d'abril del 2022
Actualitzat a les 10:59h
El Parc Astronòmic del Montsec ha registrat un rècord d’afluència de persones visitants durant els dies festius d’aquesta Setmana Santa. Del 8 al 18 d’abril ha rebut un total de 2.422 persones usuàries, la millor xifra de la seva història des de la seva obertura l’any 2009. Un resultat que representa un increment de visitants del 2% respecte al mateix període de l’any 2019, abans de la pandèmia, quan les instal·lacions van acollir un total de 2.368 persones visitants.

Una dada molt positiva que es tradueix en la recuperació del nivell d’activitat habitual del Parc Astronòmic del Montsec després de dues temporades afectat per les mesures imposades per a evitar la propagació de la Covid-19 mitjançant la limitació de mobilitat de persones arreu del territori.

La clau de l’èxit d’aquesta Setmana Santa ha estat, clarament, la recuperació de l’oferta de places per a les activitats nocturnes, el plat fort de l’oferta de l’Astronòmic. Durant aquests dies s’ha programat quatre sessions per jornada que han acollit 1.566 persones en visites nocturnes generals, xifra que ha superat lleugerament les 1.554 persones de la temporada 2019.