Els espais municipals de Lleida ja no tindran restriccions per la Covid

La Paeria elimina distàncies de seguretat i campanyes informatives

Fora les restriccions a Lleida
Fora les restriccions a Lleida | Paeria Lleida
Redacció
20 d'abril del 2022
Actualitzat a les 9:07h
L'Ajuntament de Lleida aixecarà restriccions per la Covid-19 als espais municipals, coincidint amb l'entrada en vigor del reial decret sobre la fi de l'ús de les mascaretes als interiors.

Així, la Paeria eliminarà les senyalitzacions de distància en sales d'espera i retirarà la campanya informativa als comerços.

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha destacat la capacitat de superació col·lectiva de la ciutat davant la crisi sanitària. Així mateix, ha expressat l'agraïment a tots els col·lectius professionals "per la tasca i el suport sobretot en tres àmbits, el de la vida i la salut, en primer lloc, i després, l'activitat econòmica i les llibertats".

Pueyo ha agraït la labor dels treballadors municipals durant la pandèmia i ha palesat el bon funcionament del teletreball, dirigit des de Recursos Humans, que ha garantit el funcionament de la Paeria.

La Guàrdia Urbana de Lleida ha posat, entre el 14 de març del 2020 i el 18 d'abril del 2022, 4.881 denúncies en matèria de covid a la ciutat, ha controlat 23.771 vehicles durant els períodes de restriccions de mobilitat i ha registrat 5.416 incidents. De les denúncies, 616 han estat per no complir l'ús de la mascareta; 1.230 per saltar-se el confinament, i 240, a locals. Els requeriments per sorolls domèstics han estat 551.