Les tres principals incògnites del crim del taxista lleidatà

Les imatges de les càmeres de seguretat i la informació sobre els contactes de Mohamed Ezzariaga s’intueixen fonamentals per resoldre el cas

Mohamed Ezzariaga
Mohamed Ezzariaga | FB
15 d'abril del 2022
Actualitzat a les 7:36h
Mohamed Ezzariaga va ser assassinat la matinada del diumenge amb una vintena de punyalades. La mort del taxista lleidatà de 45 anys ha obligat la unitat d’investigació criminal dels Mossos d’Esquadra a intensificar la tasca de recerca de proves per saber el mòbil del crim i qui en fou l’autor. En aquest context apareixen tres principals interrogants. 

Va ser un atracament?
Els agents cada cop estan menys convençuts que l’assassinat d’Ezzariaga no va ser un atracament. Les nombroses punyalades que va rebre l’home i el fet que dins del vehicle s’hi trobessin diners fan dubtar seriosament d’aquesta hipòtesi, per bé que no s’exclou encara de manera definitiva. 

Per què el cos va ser trobat a cinquanta metres del cotxe?
El cos del taxista apunyalat va ser localitzat a cinquanta metres del cotxe, un fet que apunta a un possible intent de defensa de la víctima abans de morir. Els Mossos d’Esquadra garbellen les imatges de les càmeres de vigilància per recollir proves que portin a l’autor dels fets. El taxista havia denunciat amenaces mesos enrere i es creu que l’assassí va trucar la víctima com a client.

Per què va haver-hi l’acarnissament?
La vintena de punyalades que va rebre el taxista fa dubtar els investigadors. En aquest sentit, saber els contactes d’Ezzariaga en els darrers mesos s’intueixen com a fonamental per avançar en la investigació i resoldre el cas.