Toni Postius es presentarà a les primàries per encapçalar la llista de Junts a Lleida

L’actual regidor d’Urbanisme pretén ser el cap de cartell per tercer cop en uns comicis municipals

Toni Postius, primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de Lleida
Toni Postius, primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de Lleida | Àlvar Llobet
06 d'abril del 2022
Actualitzat a les 14:33h
El líder de Junts a la Paeria de Lleida i regidor d’Urbanisme de la ciutat, Toni Postius, pretén liderar la candidatura de la seva formació a les eleccions municipals del 2023.

Postius es presentarà a les primàries del partit per tal d’aconseguir la confiança dels afiliats i ser novament el cap de cartell de la seva formació, posició que ja ha ocupat en dos comicis municipals. En el cas de Lleida ciutat, que té més de 50.000 habitants, el reglament preveu primàries sempre i quan hi hagi més d'un candidat.

Junts enceta el procés electoral
Junts de la Vegueria de Lleida ha engegat el procés per escollir els caps de llista per a les eleccions municipals del 2023. Així, les persones que ostenten l'alcaldia podran encapçalar la llista a la localitat si ho volen.

En municipis on JxCat no té l'alcaldia, serà la Comissió Municipal Territorial (CMT) que esculli en funció dels candidats que es presentin i, posteriorment, la decisió haurà de ser avalada per l'assemblea local.

La formació confia presentar candidatures als 161 municipis de la vegueria i estén la mà a alcaldes i regidors d'altres espais polítics que s'aproximin als idearis de Junts.