Torna la Passió de Cervera

Canvis en els decorats, el guió i l'estructura per "agilitzar" l'obra son les principals novetats

La Passió de Cervera
La Passió de Cervera | ACN
Redacció
28 de març del 2022
Actualitzat a les 9:37h
La Passió de Cervera ha estrenat aquest diumenge les representacions de la temporada, després de dos anys d'absència per la pandèmia. Ho ha fet amb diverses novetats, com ara la renovació d'alguns dels decorats i la reestructuració d'algunes escenes i canvis en el guió per "agilitzar" l'obra.

L'organització ha destacat la "il·lusió" de poder reprendre l'espectacle tot i les dificultats. "No recordàvem que seria tan dur. "Als assajos teníem escenes rodades, però després de tres anys no hi havia res rodat i ha estat com fer un espectacle de nou", ha explicat una de les directores, Gemma Palàs. L'obra mobilitza més de 300 persones, entre actors i equip artístic i tècnic. Hi ha programades 6 representacions entre el 27 de març i el 30 d'abril.

El president del Patronat de la Passió de Cervera, Xavier Cañabate, ha destacat les "ganes" que tenen els participants de tornar a pujar a l'escenari i també dels espectadors de tornar a veure les funcions, i ha afegit que les reserves van a bon ritme.