Última subhasta d'armes de foc a la Guàrdia Civil de Lleida

S'hi exposen fins divendres 176 escopetes, 13 rifles caça major, 20 carabines, 53 pistoles i 29 revòlvers

Redacció
21 de març del 2022
Imatge de les armes exposades
Imatge de les armes exposades | Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil de Lleida subhasta des d'aquest dilluns i fins divendres prop de 300 armes de foc. En concret s'hi exposen 176 escopetes, 13 rifles de caça major, 20 carabines del calibre 22, 3 pistoles detonadores, 50 pistoles i 29 revòlvers.

D'aquestes, diversos models sortiran a partir dels sis euros mentre que l'arma de més valor exposada seran dues escopetes -Miguel Larrañaga i Mag Tech C.B.C.- que sortiran per 5.000 euros. Aquesta serà l'última subhasta d'armes que es farà a la comandància de Lleida després de la modificació del Reglament d'Armes. L'última subhasta d'armes es va fer al 2019 i llavors es van adjudicar 96 lots, mentre que 215 van quedar deserts i 34 van ser retirades pels seus titulars.

Les armes s'exposen al Saló d'Actes de la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida, on les persones que hi estiguin interessades i estiguin habilitades per al seu ús, tinença o comerç les poden examinar i presentar les seves ofertes en un sobre tancat. El 28 de març a les deu del matí es farà l'obertura dels sobres i s'adjudicaran les armes a la millor oferta.