Tres detinguts més al Centre Històric de Lleida per vendre droga

Dos van ser enxampats amb marihuana i un altre, amb cocaïna

Redacció
16 de març del 2022
Actualitzat a les 17:37h
Imatge del material comissat
Imatge del material comissat | Mossos Esquadra
Els Mossos d'Esquadra van detenir tres homes, de 36, 28 i 24 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, en diferents actuacions dutes a terme dimarts entre la tarda i el vespre al Centre Històric de Lleida.

La policia va sorprendre dos dels arrestats amb diverses dosis de marihuana, mentre que al tercer li van trobar cocaïna en dosis també preparades per ser venudes. Els tres detinguts, tots ells amb antecedents, passaran en les pròximes hores davant el Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida. A la vegada, els Mossos van detenir també una dona de 28 anys que anava amb un dels arrestats ja que tenia una ordre de detenció pendent emesa per un jutjat de Lleida.

La primera detenció va tenir lloc a primera hora de la tarda de dimarts durant un patrullatge preventiu de l'ARRO pel Centre Històric de Lleida. En accedir al carrer Tallada, des de la plaça Ereta, els agents van veure un noi que anava amb patinet que donava un bitllet de 10 euros a un home i aquest li lliurava una bosseta amb marihuana.

El jove va fugir amb el patinet però els Mossos van aturar l'home que havia rebut els diners. En escorcollar-lo, van localitzar, amagats en un mitjó, 14 bossetes de marihuana preparades per a la venda i altres bitllets de 10 euros. Davant els fets, van detenir l'home, de 36 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Cap a les set de la tarda, una altra patrulla de l'ARRO, que es trobava al carrer Boters, va veure com un consumidor habitual s'adreçava a una parella i els agents van sospitar que el contacte era per fer una transacció de droga. Tot i que van intentar marxar del lloc, els Mossos van aturar la parella i van trobar a l'home 11 embolcalls mono dosi de cocaïna i 210 euros en bitllets fraccionats. La policia també va arrestar la dona que l'acompanyava, de 28 anys, ja que tenia una ordre de detenció pendent emesa per un jutjat de Lleida.

Finalment, cap a les nou del vespre, agents de paisà del Grup de Delinqüència Urbana dels Mossos van aturar un home al carrer Lluis Besa que portava una bossa que desprenia una forta olor a marihuana. Concretament, contenia 115 grams d'aquesta droga i, a més, també li van trobar prop de 7 grams més que duia amagats a la roba. Els agents també van detenir aquest home, de 24 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.