Lluís Cortés envia dos camions de material solidari a Ucraïna

L’entrenador balaguerí ha reunit en dues setmanes milers de quilos de roba, medicaments i aliments que en les properes hores arribaran a destí després de passar per Eslovàquia

Un dels camions organitzats per Cortés
Un dels camions organitzats per Cortés | Lluís Cortés
16 de març del 2022
Actualitzat a les 9:44h
L’entrenador de la selecció femenina d’Ucraïna, Lluís Cortés, s’ha implicat en l’enviament de material solidari al país i ha organitzat dos camions carregats de roba, aliments i medicines ja preparats. Els vehicles han arribat a Eslovàquia aquest dimarts, i en les properes hores està previst que arribin a Ucraïna.

Són milers de quilos de material que el tècnic balaguerí ha aconseguit recaptar en unes dues setmanes gràcies a l’ajuda de la ciutadania, empreses i institucions. La iniciativa, explica el balaguerí, va sorgir després de la seva experiència a Kiev, ciutat on estava just quan les tropes russes van iniciar la invasió, el passat 24 de febrer.

El periple per sortir del país que ell mateix va narrar per les xarxes socials i les experències viscudes amb ucraïnesos l’han portat a liderar aquesta iniciativa, que ha comptat amb l’ajuda de la seva família. En aquest sentit, explica a NacióDigital que les petites aportacions de la gent han aconseguit fer una campanya gran.

El tècnic espera poder seguir aportant amb les campanyes de recaptació directa de diners o d’enviament de subministraments.