Massalcoreig mostra els escenaris d’«Alcarràs» per promocionar-se turísticament

La caminada, inclosa dins el programa “Massalcoreig en flor”, ha aplegat una quarantena de persones

Turistes per Massalcoreig
Turistes per Massalcoreig | ACN
Redacció
13 de març del 2022
Actualitzat a les 15:41h
Massalcoreig (Segrià) ha dut a terme aquest diumenge una ruta guiada per alguns dels escenaris que apareixen a la pel·lícula “Alcarràs” de Carla Simón aprofitant la floració dels arbres fruiters que fan que aquests dies el paisatge de bona part de la comarca es tenyeixi de color rosa.

La quarantena d'assistents han pogut veure la casa principal, l'estable i algunes de les finques que apareixen al film, a més de descobrir algunes de les anècdotes que es van viure al municipi durant les setmanes de rodatge. La caminada està inclosa dins el programa “Massalcoreig en flor”, que el consistori ha organitzat els dies 5 i 13 d'aquest mes per donar a conèixer el municipi i posar en valor l'ofici de ser pagès.

La ruta de Massalcoreig ha combinat les visites als camps d'arbres florits, un del principals atractius turístics d'aquestes dates al Segrià, amb els paisatges que apareixen a la pel·lícula triomfadora de la Berlinale. I és que a banda del municipi d'Alcarràs que dona nom al treball de Carla Simón, les escenes del film també es van gravar a Massalcoreig, Aitona, Bellvís, Lleida, Seròs, Soses, Sucs i Fraga.

La regidora de Turisme del municipi, Esther Martínez, ha justificat aquesta combinació dient que la pel·lícula parla de l'horta i de la pagesia i que, precisament, l'objectiu de les rutes de la floració és "donar a conèixer aquest sector que està una mica oblidat".