Aquests seran els talls de trànsit a Lleida per la Cursa de la dona

2.200 atletes participaran de l’esdeveniment aquest proper diumenge

La Cursa de la Dona
La Cursa de la Dona | Paeria Lleida
Redacció
09 de març del 2022
Actualitzat a les 15:08h
La cursa de la dona obligarà la Guàrdia Urbana de Lleida a regular el trànsit. Serà durant el matí d’aquest proper diumenge, on unes 2.200 participants correran durant la marxa atlètica.

La cursa sortirà a les onze del matí de la canalització del Riu Segre i continuarà per la passarel·la del Liceu Escolar, Avinguda de Madrid, Avinguda del Segre, Príncep de Viana, Comtes d’Urgell, Corregidor Escofet, Avinguda Tortosa, Pont de Pardinyes i tornarà a la canalització del Riu Segre fins als Camps Elisis, on hi haurà la meta. 

Els desviaments de trànsit

– Tall de trànsit al camí de Granyena, tram comprés entre l’entrada del camí procedent del polígon del Segre (pas a nivell) i el Pont de Pardinyes.

– Tall de trànsit al Pont de Pardinyes en sentit interior ciutat. El punt de tall serà a la rotonda del carrer Josep Baró Travé.

– A l’Avinguda Tortosa, entre el Pont de Pardinyes i Corregidor Escofet, es tallarà la circulació.

– El carrer Comtes d’Urgell quedarà tallat al trànsit des de Corregidor Escofet fins a Princep de Viana.

– Els carrers Victoriano Muñoz i Príncep de Viana quedaran tallats en sentit Pl. Europa fins al carrer Comtes d’Urgell.

– L’Avinguda del Segre quedarà tallada en sentit Avinguda Tortosa. En sentit Pl. de la Pau, restarà oberta des de Lluís Roca.

– El Pont Vell quedarà tallat momentàniament al trànsit mentre duri el pas de corredors.

– Momentàniament a la sortida, a Plaça Espanya es restringirà l’accés a l’Avinguda de Madrid, autoritzant exclusivament els autocars, taxis amb parada a Blondel i usuaris dels pàrquings.