El cotxe i la roba van delatar l’acusat d’assaltar cinc noies a Lleida

La Fiscalia demana que se’l condemni a 18 anys i 9 mesos de presó

Redacció
09 de març del 2022
Actualitzat a les 14:53h
Imatge de l’acusat durant el judici
Imatge de l’acusat durant el judici | ACN
Els Mosso s d'Esquadra situen l'acusat d'assaltar i abusar de cinc noies en portals i carrers de Lleida, el 2019, al lloc dels fets pel cotxe, una empremta dactilar i la roba, i perquè actuava amb el mateix modus operandi. Assaltava les joves per darrere i les intentava agredir sexualment, majoritàriament a primera hora del matí i quan estaven a punt d'entrar a casa.

Així ho ha explicat el responsable de la investigació al judici que ha començat aquest dimecres a l'Audiència de Lleida. Dues de les víctimes han declarat que el jove els va fer tocaments i una altra que va intentar agafar-la mentre la intimidava. El jove, de 28 anys, ha negat totes les acusacions. "Jo no em dedico a fer aquestes coses. No faig mal a ningú", ha dit.

En un dels casos, va intentar baixar els pantalons i va aconseguir fer tocaments a una nena de 12 anys dins el portal, fins que, a causa dels crits de la menor, la mare va sortir i el noi va fugir. En aquesta ocasió, els Mossos van trobar una empremta dactilar de l'acusat a la barana de l'escala.

En dos casos més, els Mossos van poder situar el cotxe que a vegades conduïa l'acusat als carrers pròxims dels llocs on s'havien comès els abusos i també van trobar roba a casa de l'acusat que coincidia amb la descripció feta per les noies.

La fiscalia demana que es condemni el jove a 18 anys i 9 mesos de presó per cinc delictes sexuals. Concretament a 8 anys pel més greu, a 6 per un altre, a 2 anys per cadascun de 2 més i a 9 mesos per un altre.

El judici seguirà demà dijous tot i que no s'acabarà llavors perquè una de les víctimes ha demanat declarar més endavant per assumptes mèdics i la Sala ha acceptat citar-la en un màxim d'un mes.