Detingut un home a Cervera per furtar gasoil i causar danys en una empresa de Tàrrega

L'arrestat, de 35 anys, està acusat d'un delicte de furt

Redacció
28 de febrer del 2022
Actualitzat a les 12:55h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 35 anys, acusat d'un furt de gasoil de diversos camions d'una empresa agropecuària situada al costat de l'autovia A-2 al seu pas pel nucli del Talladell, a Tàrrega.

Els fets van tenir lloc dijous passat, i un cop els agents es van personar a la seu de l'empresa, van poder comprovar que al mateix recinte hi havia un vehicle accidentat que anava carregat amb garrafes -que inicialment portaven herbicida- plenes de gasoil. Tot seguit, una dotació dels mossos es va desplaçar al domicili del titular del cotxe, a Cervera, on van localitzar un home amb ferides lleus al rostre, compatibles amb un accident. Els efectius policials el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de furt i danys.

Els mossos també van trobar al seu traster més garrafes del mateix tipus i una bomba manual d'extracció de líquids i diverses eines que s'hauria emportat de l'empresa. El valor de l'herbicida vessat pels lladres seria d'uns 4.000 euros i el del gasoil furtat ascendiria als 1.500 euros. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.