Alcarràs dedicarà un carrer o plaça a Carla Simón

La localitat organitzarà més actes per reconèixer la feina de la directora i una comissió s'encarregarà de concretar-los

Carla Simón
Carla Simón | ACN
Redacció
25 de febrer del 2022
Actualitzat a les 10:53h
L'Ajuntament d'Alcarràs (Segrià) dedicarà un carrer o plaça del municipi a Carla Simón com a mostra d'agraïment a la directora per la visualització que està donant a la localitat l'Os d'Or obtingut per la seva pel·lícula 'Alcarràs' a la Berlinale 2022.

Aquesta serà una de les mesures que es concretaran a la comissió formada per representants de les diferents entitats culturals alcarrassines i regidors de tots els partits amb representació al consistori per concretar i programar els actes que es faran enguany a la població per reconèixer la feina de Simón. El Ple municipal va aprovar dijous per unanimitat una moció, presentada inicialment pel grup d'ERC, on es plantejaven aquests i altres reconeixements a la directora catalana. 

"Tenim un seguit d'idees a sobre de la taula i hem de veure entre tots quines podem implementar", va indicar l'alcalde Jordi Janés. Amb aquest objectiu, es crea una comissió amb representants d'entitats i grups polítics.  

Així mateix, el consistori li oferirà ser l'encarregada de llegir el pregó de la Festa Major d'enguany. "És evident que aquest èxit de la Carla Simón i el seu equip de tècnics i actors a Berlín ens ha refermat com a referent de pagesia tradicional i productes fructícoles de qualitat i li hem d'agrair", va assenyalar Janés.