L’espoli dels Esteve al Camp d’Esports: ni ordinadors ni documents

Els nous gestors es troben oficines buides de material

Una part de les oficines espoliada
Una part de les oficines espoliada | Vicente Javaloyes
Redacció
23 de febrer del 2022
Actualitzat a les 16:23h
Els germans Esteve han espoliat el Camp d’Esports. Les imatges que aquest dimecres han fet públiques els gestors del Lleida Esportiu apunten a unes praxis que tenen per objecti eliminar proves per part dels antics propietaris, que estan posant pals a les rodes a la transició del club.

Vicente Javaloyes ha penjat unes fotografies en les que es veuen taules sense ordinadors i arxius sense documentació, un fet que avala la decisió de la nova junta de canviar els panys de l’estadi per evitar assalts per part dels Esteve o de persones afins.

Aquesta mesura es va fer efectiva el passat dilluns després que durant el cap de setmana els germans Esteve publiquessin imatges de l’interior de l’estadi i de les denúncies de veïns que alertaven de moviment de persones que carregaven caixes en una furgoneta. 

Les imatges s’han publicat poques hores després que trascendissin unes fotografies en les que es veien els trofeus de l’antiga Unió Esportiva Lleida per terra i plens de brutícia en un magatzem de l’estadi.