Pereira «desnona» els Esteve del Camp d’Esports

El màxim gestor del club canvia els panys de l’estadi tot i les protestes dels antics propietaris

Redacció
21 de febrer del 2022
Actualitzat el 22 de febrer a les 8:48h
Un operari canviant els panys
Un operari canviant els panys | @SalvarLleidaEsportiu
El sainet que s’ha viscut aquest dilluns al matí al Camp d’Esports entre l’antic propietari del Lleida Esportiu, Albert Esteve, i els actuals gestor del club ha acabat amb un canvi de panys de l’estadi.

Aquest fet suposa, de facto, un “desnonament” dels antics propietaris, que a partir d’ara no podran entrar a les instal·lacions amb les seves claus tal com feien fins ara. 

Els germans Esteve asseguren que encara són responsables de l’entitat, de manera que aquest dilluns s’han oposat vehementment al canvi de forrellats que pretenia el màxim gestor, Luis Pereira, que finalment s’ha sortit amb la seva.

Els panys han estat canviats davant d’un notari i de les protestes d’Esteve, que s’ha enfrontat a Pereria a l’exterior de l’estadi i ha trucat els Mossos d’Esquadra per reivindicar que el que considera és un dret que ell encara té com a responsable del club. 

Pereira ha alertat que els Esteve s’han endut documents i també material de la botiga, motiu pel qual considera que l’auditoria del club serà complicada.