Tensió i discussió pública entre Esteve i Pereira

L’anterior propietari assegura que ell encara té responsabilitats al club i diu que no es poden canviar els panys de l’estadi

Pereira i Esteve, discutint
Pereira i Esteve, discutint | Dani Badia
Redacció
21 de febrer del 2022
Actualitzat a les 14:37h
Luis Pereira i Albert Esteve han mantingut una discussió pública aquest dilluns a les portes del Camp d’Esports i davant de dos agents de Mossos d’Esquadra, avisats per Esteve. L’actual gestor i l’anterior president i propietari s’han enganxat en una tensa conversa que ha estat enregistrada i publicada pel periodista de Catalunya Ràdio, Dani Badia.

En la discussió, Esteve li ha enlletgit a Pereira la decisió de canviar els panys de l’estadi, i ha assegurat que ell encara és el responsable del club, un extrem que nega la part de l’actual gestor. L’antic mandatari assegura que el “seu” Lleida Esportiu té un conveni amb la Paeria al qual encara hi pot presentar recurs fins a principis del mes vinent, de manera que considera que no es poden canviar els forrellats de les portes perquè ell té un poder de decisió sobre l’entitat que no es pot ometre. “De moment hi som nosaltres, i ho has de provar tu que això no és veritat”, ha dit Esteve. 

Aquesta idea ha estat rebatuda per Pereira, que s’ha mostrat ferm en la decisió de canviar els panys per evitar assalts com el que va passar el dissabte, quan diverses persones presumptament afins als Esteve van accedir a les oficines del club per endur-se documents. Aquesta sitació ha portat els gestors del Lleida ha contractar seguretat privada per controlar les entrades i sortides del Camp d’Esports.