La vacunació infantil a Lleida ciutat es traslladarà a l'avinguda de les Garrigues

Un 34,5% d'infants de la Regió Sanitària ja han rebut la primera dosi del vaccí contra la covid-19

Una sanitària vacunant una nena
Una sanitària vacunant una nena | Adrià Costa
Redacció
11 de febrer del 2022
Salut ha començat a administrar aquesta tarda la segona dosi de la vacunació de la Covid-19 a infants d’entre 5 i 11 anys a la ciutat de Lleida, i divendres ho farà als punts de vacunació pediàtrics de Tàrrega i Mollerussa.

Des que es va obrir la vacunació a aquesta franja d'edat, fa vuit setmanes, han rebut la primera dosi un 34,5% dels d'infants de la Regió Sanitària de Lleida. El punt de vacunació infantil de Lleida ciutat es mantindrà a l'Hospital Sant Joan de Déu fins a finals de mes quan es traslladarà al punt de vacunació poblacional de l'avinguda de les Garrigues, on s'administren les vacunes als adults. Així, s'habilitaran franges horàries o dies exclusius per a infants amb l'objectiu de preservar la seguretat en tot moment.

"Tenim uns nivells de vacunació molt alts, dels més alts d’Europa, però necessitem continuar vacunant", ha dit la responsable del Pla de vacunació de la Regió Sanitària de Lleida, Eloïsa Setó. Així mateix, ha animat a la població que no té la dosi completa a vacunar-se. Setó ha agraït a l'Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida la cessió de l'espai com a punt de vacunació infantil, per on han passat fins aquest dijous 4.500 infants, ha indicat.

Jornades de vacunació sense cita prèvia a Lleida

Els divendres 11 i 18 de febrer, el punt de vacunació de Lleida, ubicat al número 21 de l'avinguda de les Garrigues oferirà al conjunt de la població la possibilitat de vacunar-se sense cita prèvia. L’horari de tots dos dies serà de 14 a 19 hores.