Una persona dispara una vintena de balins contra cotxes des d’un balcó, a Borges Blanques

Els Mossos calculen que l'autor hauria disparat com a mínim des d'un tercer pis i tenen dos sospitosos

Imatge del lloc on han passat els fets
Imatge del lloc on han passat els fets | Ràdio Borges
Redacció
09 de febrer del 2022
Actualitzat a les 8:12h
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar una persona que aquest dimarts al matí ha disparat diversos balins al carrer des d'un balcó del bloc del Carme de les Borges Blanques. Els projectils han impactat en els vidres i la xapa d'almenys dos cotxes, aparcats al carrer Sant Jaume.

Fonts pròximes al cas han explicat a l'ACN que la persona hauria disparat entre 15 i 20 balins d'uns 4 mil·límetres i, tot i que desconeixen amb quina arma ho hauria fet, sospiten que amb una arma llarga d'aire comprimit. Les mateixes fonts apunten que els Mossos tindrien dos sospitosos, tot i que encara no han detingut ningú, i que els trets s'haurien disparat com a mínim des d'un tercer pis.

La policia, que ha rebut l'avís a tres quarts de nou del matí, ha desplegat un dispositiu amb agents de l'Arro al centre de la capital de les Garrigues per localitzar aquesta persona i han acordonat alguns carrers propers. Cap a les onze del matí, els Mossos han abandonat el lloc després de no localitzar l'autor dels trets i han obert una investigació per identificar-lo i detenir-lo.

El propietari d'un dels vehicles que ha rebut diversos impactes al vidre, Joan Roset, ha explicat que, de la mateix manera que cada matí, ha anat a fer el cafè a un bar de carrerSant Jaume quan un home ha entrat al local i ha explicat que li havien disparat al vidre del cotxe i que també havien fet el mateix a un Seat Toledo. "Resulta que era el meu, he sortit i he vist cinc o sis impactes al vidre de darrera i hem trucat a la policia", ha afirmat. "Quan ha vingut la policia i estava al carrer buscant els projectils, l'individu ha disparat tres trets més", ha indicat Roset. Quan ha retirat el vehicle, el vidre s'ha acabat trencant del tot.