L’Arnau de Vilanova i el Santa Maria amplien les franges de visites per la millora de la pandèmia

Els pacients dependents, pediàtrics, d'edat avançada o amb mobilitat reduïda poden tenir acompanyant tot el dia

Redacció
08 de febrer del 2022
Un sanitari a l’Arnau de Vilanova
Un sanitari a l’Arnau de Vilanova | ACN
Els hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria de Lleida aixequen, a partir d'aquest dimarts, les restriccions a les visites dels pacients hospitalitzats. Gràcies a la millora de la situació epidemiològica, els dos hospitals lleidatans obren dues franges horàries de visita, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. Cada pacient pot ser visitat per una sola persona, que ha de dur mascareta en tot moment.

Els pacients dependents, pacients pediàtrics, pacients d'edat avançada, persones portadores de la targeta Cuida'm i persones amb mobilitat reduïda poden tenir acompanyant durant tot el dia. En cas que rebin una altra visita, l'acompanyant ha de sortir perquè pugui entrar la visita, de manera que en tot moment hi hagi una sola persona amb el pacient.

A les Consultes Externes se segueix aplicant el mateix protocol, amb una sola persona com a acompanyant a Oncologia Mèdica, Oncologia Radioteràpica, Hospital de Dia Oncohematològic, Diagnòstic Ràpid, Oftalmologia, Pneumologia (broncoscòpies i proves funcionals) i Aparell Digestiu (endoscòpies).