Llavorsí i Rialp ja coneixen el nom del proper alcalde sense haver passat per les urnes

per NacióLleida, 26 d'abril de 2011 a les 11:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'actual alcalde de Rialp i candidat per CiU a la reelecció, Gerard Sabarich, amb jaqueta marró i membres de la seva candidatura.

Els municipis de Llavorsí i Rialp, al Pallars Sobirà, ja coneixen el nom del proper alcalde sense haver celebrat les eleccions. A aquests dos municipis solament s'ha presentat una llista electoral. A Llavorsí encapçala la llista de Convergència i Unió, Anna Panisello i a Rialp repeteix com a candidat l'actual alcalde convergent Gerard Sabarich. El passat dia 20 d'abril el Butlletí Oficial de la Província(BOP) publicava les llistes municipals presentades i tant a Llavorsí com a Rialp apareixien llistes incompletes, amb el nom d'una sola persona, presentades pel PSC. A les llistes proclamades publicades al BOP aquest dimarts ja no apareixen aquestes llistes i solament les presentades per CiU.

D'aquesta manera Convergència i Unió ja s'ha assegurat 14 regidors al Pallars Sobirà; 7 a Llavorsí (Anna Panisello Mas, Anselm Segalàs Sala, Jaume Catarina Ramón, Francesca Sanz Alonso, Maria Rosa Mauri Espot, Josep M. Casals Bringué, i Josep Trujillo Conde) i 7 a Rialp (Gerard Sabarich i Fernández-Coto, Jordi Altieri i Montserrat, Marc Farré i Cuñat, Jordi Abrantes i Vidal, Montse Albiñana i Riera, Francesc Virós i Jantorre i Juanjo Abellà i Iglesias).

 

Participació