La plataforma que defensa la residència a Pardinyes condemna l’assetjament a Talamonte

Es demarca de la convocatòria de la cassolada que es va dirigir fins a la casa on viu el regidor del Comú de Lleida

Sergi Talamonte, regidor del Comú
Sergi Talamonte, regidor del Comú | Àlvar Llobet
Redacció
28 de gener del 2022
Actualitzat a les 8:12h
La Plataforma en defensa de la residència de Pardinyes lamenta l'assetjament denunciat pel regidor del Comú de Lleida, Sergi Talamonte, arran d'una protesta dilluns passat al vespre davant de casa seva.

La plataforma, que assegura ser desconeixedora dels fets que hagi pogut patir el regidor del Comú i la seva família, "lamenta profundament les circumstàncies que ha relatat" Talamonte i condemna "qualsevol tipus d'intimidació, vingui d'on vingui". A la vegada, l'entitat es desmarca de la convocatòria de la cassolada a la plaça Josep Pinyol, "desenvolupada pacíficament", tot i que reconeix que hi van assistir membres de la plataforma a títol personal, de la mateixa manera que altres persones.

"La plataforma s'ha caracteritzat des de la seva creació pel seu comportament exemplar dins de la discrepància del projectat macroalberg que ens va moure a crear-la", assenyala en un comunicat. Així mateix, remarca que "totes les convocatòries que ha programat la plataforma han estat comunicades a les institucions corresponents i s'han desenvolupat de forma cívica".