Fèlix Larrosa fracassa en l’intent de fer fora Miquel Pueyo de l’alcaldia de Lleida

La moció de censura promoguda pel PSC només rep el suport de Ciutadans i no es presentarà

Fèlix Larrosa, regidor del PSC
Fèlix Larrosa, regidor del PSC | ACN
27 de gener del 2022
Actualitzat a les 8:48h
El socialista Fèlix Larrosa tampoc ha aconseguit tornar a l’alcaldia de Lleida aquest mes de gener. La moció de censura contra Miquel Pueyo no es presentarà per manca de suports, de manera que el regidor del PSC recull el seu segon fracàs polític en relació a la seva intenció de ser Paer en cap després de la derrota electoral de fa prop de tres anys. 

Davant d’aquests fets, els pressupostos de la Paeria, fins ara bloquejats per la tramitació de la moció, quedaran aprovats de forma inicial al ple d’aquest divendres i s’acabarà així el període d’interinatge que es va obrir al desembre quan Pueyo es va sotmetre a una moció de confiança al no aconseguir aprovar els comptes.

El PSC només compta amb el suport de Ciutadans. Maria Burrel hi havia donat suport així com Ángeles Ribes i José Maria Córdoba, els regidors no adscrits que van ser expulsats de la formació taronja. El Comú de Lleida ja va informar la setmana passada que el seu model de ciutat i les diferències amb el que proposava el PSC l’impedia avalar el suport a Larrosa.