Lleida tindrà un servei de cangurs públic

El projecte “Temps per tu” està finançat amb un ajut de 377.000 euros del Departament d'Igualtat i Feminismes

La consellera d’Igualtat, Tània Verge, amb Pueyo i Castro
La consellera d’Igualtat, Tània Verge, amb Pueyo i Castro | ACN
Redacció
21 de gener del 2022
Actualitzat a les 8:30h
La Paeria de Lleida i la conselleria d'Igualtat i Feminismes han presentat aquest dijous el projecte “Temps per tu”, que amplia l'oferta actual del servei públic de cura i atenció puntual d'infants i n'universalitza l'accés a totes les famílies de la ciutat amb fills menors de 14 anys.

D'aquesta manera, la Paeria oferirà el servei de cangur fora del temps escolar a tres escoles de la ciutat i també amplia als dissabtes el servei que ja ofereix a les ludoteques entre setmana. D'altra banda, organitzarà un casal de lleure per les vacances de Setmana Santa, i el que té lloc a l'estiu s'ampliarà per donar cobertura a tot el període estival. El projecte està finançat amb un ajut de 377.504 euros del Departament d'Igualtat i Feminismes.

El projecte, que s'emmarca en les polítiques de cures i d'equitat en els temps del Departament d'Igualtat i Feminismes, busca facilitar la conciliació familiar i laboral de les persones que cuiden els infants i adolescents.

La consellera del departament, Tània Verge, ha remarcat que es tracta d'un projecte que coresponsabilitza els poder públics amb la cura de les persones, en aquest cas d'infants i adolescents de fins a 14 anys, i ha assegurat que aquests serveis de cures "estan aquí per quedar-se".