Demanen vuit anys a un acusat d'apunyalar un home a Aitona després d'una discussió

Està acusat d'un delicte d'intent d'homicidi i serà jutjat el 27 de gener a l'Audiència de Lleida

Redacció
20 de gener del 2022
Actualitzat a les 8:11h
La Fiscalia demana 8 anys de presó a un home acusat d'apunyalar-ne un altre fins a sis vegades a Aitona (Segrià), després d'una discussió al carrer. Els fets van passar a la plaça de l'Ajuntament del municipi el 20 de juny de 2020, cap a dos quarts de vuit del vespre.

Segons el ministeri públic, després que la víctima recriminés l'acusat per haver-li faltat al respecte a la seva xicota, l'acusat va marxar i va tornar amb un ganivet de 12 centímetres de fulla i el va apunyalar un cop als ronyons, un altre a l'esquena i quatre més a l'abdomen. La Fiscalia l'acusa d'un delicte d'intent d'homicidi en considerar que les ferides podrien haver estat "letals". El judici es farà dijous 27 de gener a l'Audiència de Lleida.

L'acusat, un algerià de 44 anys, veí de Barcelona i sense antecedents penals, es troba en situació irregular a l'Estat i està en presó provisional des del 22 de juny de 2020.

Segons la Fiscalia, després d'una primera discussió, l'acusat va marxar i va tornar al cap d'uns minuts amb un ganivet de 12 centímetres de fulla amagat, mentre anava dient que els mataria a tots. Finalment, es va acostar a la víctima i, després de tornar a dir paraules "ofensives", aquest cop en àrab, sobre la seva xicota, li va propinar sis punyalades.